© 2019 by Proud Lions

TILMELDING

Kunne du tænke dig at prøve, om taekwondo er noget for dig? Du kan afprøve det i 3 gratis timer, før du tilmelder dig. Bare mød op til træning, så skal vi nok hjælpe dig med resten. Det eneste du skal have med, er noget løst træningstøj, som du nemt kan bevæge dig i, fx T-shirt og joggingbukser. Vil du vide mere om os som klub? Så kan du læse mere under info.

Når man tilmelder sig, betaler man – ud over holdpris – et licensgebyr. Licensgebyret sørger blandt andet for, at du kan deltage i stævner, stige i bæltegrader m.m. Med i vores licensgebyr er også en forsikring, så skulle du være uheldig, er du godt dækket ind.
Licensgebyret er på 250 kr. årligt og betales forud pr. 1. januar. Ved indmeldelse opkræves licens for det igangværende år.  

 

Taekwondo er for hele familien, og hos Proud Lions har I mulighed for at træne sammen. Normalt er vores hold inddelt efter alder, men I kan selvfølgelig træne på det samme hold sammen. Tilmelder I jer sammen, får I det billigste kontingent til halv pris det første halve år.

Børn

7 til 14 år

600 DKK pr halv år, eller

100 DKK pr måned

Voksne

Fra 15 år

800 DKK pr halv år, eller

134 DKK pr måned

Tumling

5 til 7 år

300 DKK pr barn og 500 DKK hvis der tilmeldes to søskende.

Holdet køre over 10 uger og har holdstart 6. oktober.