© 2019 by Proud Lions

Nyheder

Her kan du læse vores nyheder, se resultater fra deltagelse i stævner og turneringer, samt læse de nyeste pressemeddelelser.

Proud Lions - Team Fredericia Taekwondo inviterer til en hyggelig aktivitetsdag og DU er inviteret. Arrangementet er både for medlemmer, deres familier og interesserede. Tag din ven eller nabo under armen, og vær med til en sjov og spændende dag – alle er velkomne.

Taekwondo er for ALLE – både unge og gamle. Kom og oplev en dag med hygge, fællesskab og ikke mindst taekwondo.

 

DAGENS PROGRAM:

10.00 – 11.00: Tumlinger og deres voksne (leg, aktivitetsbane, bevægelse)

11.00 – 12.00:  15. minutters seancer – 4 stationer: teknik, pensum, selvforsvar, leg

12.00 – 12.30:  Frokost (sandwich, vand)

12.30 – 13.30:  Opvisning

13.30 – 14.00:  Kage og kaffe

 

Arrangementet er GRATIS, men af hensyn til forplejning, vil vi meget gerne vide, hvor mange der kommer. Tilmelding skal ske til: kontakt@proudlions.dk

Cecilie og Marcus Kæmpede deres bedste kampe hidtil og kom hjem med gode resultater og en masser erfaring i bagagen.

 

Proud Lions er meget stolte af deres to store løver. 

Junior EM - Spanien

Løverne var på tur i Kanalbyen for at vise hvad Taekwondo er! Vi havde en super hyggelig dag med masser opvisning og sjov blandt løverne. 

Liv i kvarteret

10 løver var i weekenden oppe til graduering. Alle 10 løver bestod og fik udleverede certifikater og nye bælter eller snipper.

Sæsonens første graduering

Proud Lions sende EM debutanten Marcus afsted til U21 EM, han tabte desværre sin første kamp, men kommer hjem med ny energi og erfaring til næste store stævne Junior EM i Spanien i starten af oktober. 

U21 EM Helsingborg 

Her kan du læse vores nyheder, se resultater fra deltagelse i stævner og turneringer, samt læse de nyeste pressemeddelelser.