© 2019 by Proud Lions

OM OS

Proud Lions - Team Fredericia Taekwondo er en kampsportsklub med fokus på fællesskab, kampkunst og ikke mindst – at have det sjovt.

Hos os er der plads til alle, der vil dyrke taekwondo. Som klub stræber vi efter at give plads til bredden i sporten. Det betyder helt konkret, at der både skal være plads til store og små, til leg og hygge, og til hård træning og eliteudøvere.

Som klub har vi fokus på fællesskabet, også på tværs af hold og alder. Blandt andet afholder vi flere sociale arrangementer i løbet af året for medlemmer og deres familier.

For os er det vigtigt at styrke, ikke bare kroppen, men også selvtillid og selvværd. I klubben lægger vi vægt på disciplin og gensidig respekt. Vi har ikke bare fokus på det fysiske, men også det mentale.

Vores Historie

Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo blev stiftet i sommeren 2018. Siden da er det kun gået fremad. Klubben er i vækst, ikke bare i antal medlemmer, men også i ambitioner og målsætninger. For os handler det ikke kun om tal på en bundlinje, men om at skabe en dynamisk klub, der tager hånd om sine medlemmer og skaber de bedste rammer for sporten.

Trænere

Simon
Chef Træner

Pensum træner

Kasper
Træner

Træner i selvforsvars kurser

Jacob
Træner

Pensum træner

Phi
Træner

Kamptræner

Marcus
Træner

Kamp- og Pensum træner

Cecilie
Træner

Pensum træner