© 2019 by Proud Lions

SPONSORER

Vores sponsorer er med til at gøre vores mål og ambitioner til virkelighed. Det er med deres hjælp, at vi kan komme til stævner, træningslejre og meget andet. Du kan se vores sponsorer her.

Hvorfor blive sponsor?

"Når I støtter os, støtter I ikke bare en lokal sportsklub. I er med til at sikre en klub med klare og tydelige værdier. I klubben er der plads til de børn og unge, som har lidt for meget krudt og som trænger til at bevæge sig, få ro på det mentale og blive en del af et fællesskab, der støtter dem. Der er også plads til de stille børn, der nemt kan blive overrumplede og som kan vokse af at blive en del af et fællesskab, der styrker deres fysik og selvværd.

Kort sagt: I støtter de rammer for den magi, der kan opstå i sport, når fællesskab og træning går op i en højere enhed.”  

– Britt Lindy Knudsen, formand.

Det kan vi tilbyde

Som sponsor for Proud Lions vil I få eksponering på vores hjemmeside og sociale medier; Facebook, Instagram og Google Business. Derudover vil I være synlige på vores sponsorvæg i klubben og på vores markedsføringsmaterialer såsom plakater og flyere. Ydermere vil I få eksponering på vores beachflag og klubdragter, når vi rejser rundt til nationale og internationale stævner.

Vil I høre mere om jeres muligheder for at sponsorere Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo, så er I meget velkomne til at kontakte os på e-mail eller telefon. Vores kontaktoplysninger finder I på siden Kontakt.